Kratičká procházka v okolí Hlinska

Předposledního dne jsme si řekli, že se přecejen celou dobu nemůžeme flákat u kamen, a vyrazili jsme na opravdu krátkou, avšak příjemnou, procházku do okolí Hlinska. Mrzlo tolik, že vysvitlo sluníčko, počasí nám tedy přálo, dalo by se říct :) Nešli jsme nijak daleko, jen prošmejdili kousek lesa, který neznáme, snažili se zmizet z dohledu chat, protože tam bylo na náš vkus moc lidí, a zamířili kousek po žluté turistické značce. Po nějaké době jsme se zase otočili a zamířili zpátky. Tak či onak, líbilo se nám tam a příště se snad podívám po této trase dál. :)

 

10 thoughts on “Kratičká procházka v okolí Hlinska

  1. Krásná procházka, Veroniko. Mně takové procházky už strašně chybí, nebyla jsem venku skoro tři týdny, to je děs! Fotky jsou moc pěkné. Hanka

     
  2. Hanka: díky, ani nevíš, jak já byla ráda venku, od začátku zimy jsem na to neměla čas :/ Nu snad už se ti brzy vrátí zdraví, ať můžu shlédnout tvé fotky z nějakého dalšího zajímavého místa :)

     
  3. Ooooh, do druhé a třetí fotky jsem se zamilovala O_o
    Miluju, když je zima a svítí sluníčko, s přírodou to dělá divy :)

     
  4. WOW…Hlinsko, a celkově Vysočina je naprosto překrásná. Sama mám v Hlinsku babičku a ve Studnicích máme taky známé. V okolí Hlinska se mi prostě neuvěřitelně líbí a miluji tu krajinu kolem.

     
  5. pekne, kdybych se zrovna nepotykala s tak prisernou rymou a bolesti hlavy hned bych vyrazila na prochzku:)

     
  6. Teffy: tak tak Vysočina je opravdu krásná, doufám, že se mi podaří se do ní dostat dál, než jen na Svratecko :)

     

Okomentovat