Olšany

Olšany

Po ránu bývá skvělá mlha, takže mě zajímalo, jak vypadají Olšany v mlhovém závoji. Mlha sice byla všude v ulicích, na hřbitovech ale ne. I tak jsem se vydala napříč a hledala zajímavé náměty.

U jedné fotky jsem úmyslně přehnala úpravy, jsem zvědavá, co na ní řeknete. :)

 

13 thoughts on “Olšany

  1. Vinter + AnDie + Letície: Děkuju! :)

    Nebožka: já se mu ani nedivím, sice už tam asi není takový klid jako dřív (je slyšek hluk aut a tramvají), ale je to stejně uklidňující místo, kam chodím ráda :)

     
  2. Souhlasim s ostatními…hlavně mě zaujaly ty barvy…nejsem sice fanoušek upravování fotek a nevím do jaké míry je jaká „přirozená“, ale celkový dojem je opravdu dobrý

     
  3. Tajemná Temnota: díky :)

    SiriusNoir: já taky moc fanoušek do úprav nejsem, většinou mi vyhovuje buď lehká úprava, nebo převedení do černobíla, řekla jsem si ale, že hřbitovu by tohle mohlo sednout :)

     
  4. Olšanské hřbitovy, další známé místo, ale přesto zajímavé. Nicméně moc často jsem tam nebyla, ale až se zase oteplí, chci to napravit.

     
  5. Překrásné fotky. Nejvíc se mi líbí ty schody. Ve středu se dostanu na Židovský hřbitov v rámci školní exkurze, jsem zvědavá. Už se na podzimní Prahu těším :)

     
  6. Polgara: já se tam nejdu podívat taky nijak často, většinou dvakrát do roka a to na podzim a v zimě :)

    Markéta: Židovský hřbitov je výborný, jen je tam v rámci exkurze málo času na focení :/ (a vstupné jen tam se mi platit opravdu nechce…)

     

Okomentovat