Opuštěná sovětská základna

Jakožto příznivci opuštěných měst, zchátralých budov, zřícenin, potopených lodí, vraků a dalších výdobytků lidské civilizace ponechaných napospas svému osudu, jsme s naprostým nadšením prolezli opuštěnou sovětskou základnu kdesi ve Východních Čechách (nejsou to Milovice).

Edit: Bližší info jsem po častých dotazech rozepsala do jednoho z komentářů pod článkem.

 

17 thoughts on “Opuštěná sovětská základna

  1. skvělý hobby, jen tak dál!:) a není to kousek od Prahy? je mi to nějaký povědomý:D

     
  2. Zdravim schanim nejake opustene misto v kralovehradeckym kraji..na nataceni klipu nevite o nejakem dekuji Moni

     
  3. Zdravím,mohu se optat na to místo?máme partu 4 lidí a jezdíme na různá místa a jsme právě z východních čech…toto by se nám opravdu hodilo…znám pravidla urbexu ale moc by jste nám pomohla…to místo vypadá super…pokud by jste my napsala na e-mail lokalitu kde se to nachází…moc děkuji předem…můj e-mail je davey26@seznam.cz

     
  4. Zdravím! Chtěla bych se zeptat kde sháníte objekty.. Už dlouho marně pátrám po něčem ve Východních Čechách a nenacházím (To co jsem našla jsem už navštívila ). Jsou nějaké stránky? Vím, že se říká ,, Koukej se kolem sebe“ To dělám jenže nemám odvahu jít do objektu ve městě kde mě všichni znají..
    Díky!

     
  5. Dobrý den, chci se zeptat kde se tato budova nebo komplex přesně nachází. Jsem z moravskoslezského kraje a nemohu zde nebo v okolí nic najít. Samozřejmě znám pravidla Urbexu a žádnou partu nemám chodím sám abych si užil atmosféru a mohl se soustředit na foto. Můj email: daviduegolikue@gmail.com

    A super fotky :D

     
    1. Zdravím. Myslím, že vzhledem k tomu, že objekt je již několik let v soukromém vlastnictví paintballového spolku (hrejpaintball.cz), není problém zveřejnit jeho polohu. Na mapě jsem ji vyznačila zde – https://mapy.cz/s/2wzwq. Zda je možné se tam i přesto volně podívat, žel nevím, od vydání tohoto článku jsem se tam ještě nejela podívat, ani jsem jim nepsala.

       

Okomentovat