Praha bez lidí – Pražský hrad, Zámecké schody a dvě uličky

Pražský hrad, Zámecké schody a dvě uličky aneb Praha bez lidí.

V ten den, kdy jsem fotila katedrálu sv. Víta, jsem se hned na to vydala ještě k Zámeckým schodům, které bývají v odpoledních hodinách doslova obsypané lidmi. Za tu dobu, kdy jsem jsem fotila (nejen schody), se po nich prošlo sotva 6 dalších lidí. Podobně tomu pak bylo i cestou na Malostrannské náměstí. Úzké pražské uličky je radost procházet. :)

 

9 thoughts on “Praha bez lidí – Pražský hrad, Zámecké schody a dvě uličky

  1. Sirius: je to focené mezi 8. a 9. hodinou ranní, kdy tam lidi fakt nejsou, jenom ti, co jdou do práce/školy :)

    A jinak díky všem :)

     
  2. Tyhle schody naprosto miluju. Moc ráda tudy chodím (bohužel je ale málo času a teď se ještě ke všemu brzo stmívá…). V létě zde prodával pár pouličních umělců. A mě tam tak zaujala malba té úzké uličky se starými lampami. Praha je nádherná. Proto doufám, že její tvář historického centra zelená knihovna pana Kaplického nenaruší. Jinak moc pěkné fotky :D

     
  3. Veroniko, pražská zátiší se mi moc líbí, zvlášť ty černobílé zabarvené snímky. Jenom mi, prosím tě, prozraď, kam zmizeli lidé. Praha bez lidí, a to v kteroukoli denní, či noční dobu, je utopie!!!
    … vidím, že už jsi odpověděla na stejnou otázku, ale nějak se tomu nechce věřit. ;-)

     
  4. Líbí se mi i úprava fotografií, nebo mód, v kterém jsi fotila :) A taky se mi líbí, že máš s kým fotit, to je pěkný, mít s kým fotit umělecké fotky :)

     
  5. LadyEsik: hh dík, akortá Prahu ve většině případů chodím fotit sama a tato vycházka nebyla výjimkou :)

     

Okomentovat