Octování? To jako vážně někdo okolo sebe rozstřikuje ocet?!

ocet

Tento článek je pokračováním úvahy na téma chemtrails. Pokud nevíte, co to chemtrails jsou, čtěte zde.

Za rok a 8 měsíců jsem na chemtrails názor nezměnila. Naopak. Ale budiž, pokud si chce někdo věřit, že ho ty neškodné kondenzační čáry zabíjí, ať si tomu věří. Opakovat stále dokola, že je hovadina, aby strůjci velkého chemtrailového spiknutí, sypali to kdovíco i na sebe, je zbytečné. Logicky se na příznivce této konspirační teorie jít nedá. Z čeho ovšem nemůžu ještě víc než ze samotné konspirační teorie, je octování.

Cože ten ocet má dělat? No rozpustit chemtrails přece!

Plán chemtrailistů na ochranu proti nebezpečným čárám? Ocet. Ocet však nemá sloužit jen na ochranu, on má ty čáry rozpouštět a stejně tak má rozpouštět mraky, ze kterých by náhodou mohlo pršet. Prostě má vyčistit oblohu. Teda pardon, má zničit jen ty umělé mraky. Octoví bojovníci proti chemtrails skutečně věří tomu, že jejich šplíchání kyseliny octové okolo sebe zničí mraky ve výšce 10 kilometrů. Jsou svědomití, někteří spotřebují i několik litrů denně. Vylévají ji na asfalt, aby sama vyprchala. Vaří ji v hrnci či konvici. Namáčí v ní utěrky a věší je do oken… Výrobci a prodejci této tekutiny z nich musí být nadšeni.

Několik mililitrů slabé kyseliny nemůže rozbít kilometrová oblaka tisíce metrů nad zemí. Vzpamatujte se!

Důkazy chemtrailáků? Čáry se po jejich aplikaci octa rozpustí v řádu desítek minut. Překvapivě by se za stejnou dobu rozpustily i bez jejich „přičinění“.

Co se dá najít na webu

octovani.webnode.cz

Nejjednodušší a nejefektivnější možností, jak do vzduchu dostat co nejvíce aniontů, je OCTOVÁNÍ. Právě obyčejný OCET (jehož cena za litr se pohybuje cca okolo 10 Kč) má totiž záporný, vysoce kontruktivní náboj. Jestliže postříkáte OCTEM například silnici, začne se OCET okamžitě vypařovat do atmosféry. Tedy jinak řečeno, začnete neutralizovat atmosféru. A z vysoce kladné atmosféry (vytvořené chemtrailovaním) se záhy stane atmosféra neutrální, mnohdy i záporná, tzn. chemtraily se začnou rozpouštět….
Laicky řečeno: pokropíte chodník, silnici nebo jiný povrch OCTEM, ten se vypaří a cca po hodině místo počmárané chemtrails oblohy zažijete krásné „azuro“ :-)
A hlavně neutralizujete to, co na nás „sprejují“.

Návod, jak ničit chemtrails octem

– 5 litrů octa dokáže dle našich výzkumů „vyčistit“ chemtrails během cca 1 hodiny v okruhu cca 20 km
– ocet rozprášíme nebo vylijeme na rovný povrch (silnici, chodník, střechu atd.), kde se postupně vypaří do atmosféry
– nebo namočím do octa staré lněné prostěradlo nebo ručník, neždímáme, přeložíme po šířce na čtrvtiny a přehodíme přes šňůru
– Díky tomuto serveru se na této činnosti (octování) můžeme-můžete předem domluvit. Čím více octu ve vzduchu, tím lépe.

albert-sd.cz

orgo-net.blogspot.com

Včerejší bouřková oblačnost nad ČB byla ode mě mírně octována, plocha octa byla tak 1m2 (dva pekáče :-)). Na satelitu je vidět, jak se tu bouřkový koláč rychle rozešel, a pak mi nad hlavou na modré obloze do večera vytvářeli obrovské hrady, odshora je „osévali“ letadly, ale marně, nedržely se pohromadě a rozcházely se … Navečer byl ocet slit do láhve, a asi po 2 hodinách nám stáhli mraky natolik, že tu zapršelo. Ale dalo jim to fušku, podle roztodivných oblouků opisovaných letadly ..

aluska.org

Společně jim to natřeme! Jakmile se díky rozlitému octu vytvoří nad vámi modré oko, stačí jen průběžně obnovit ocet opětovným rozléváním. I když často přiletí i 15 letadel a snaží se modré oko zatáhnout, proti řetězové reakci, kterou spustíte díky octu, nemají sebemenší šanci!

Kde se to skutečně vzalo?

Těžko říct. Našla jsem jen nějakou neověřenou poznámku o tom, že si někdo z chemtrailáků vystřelil a ono se to ujalo. Snad i lobby výrobců a prodejců octa je pravděpodobnější než celá tato pošahaná konspirační teorie.

Nebo že by to mělo na svědomí Divadlo Járy Cimrmana? :)

ŽENA: Dědo, Venouš teď odešel. Tohle je sousedovic malý Mirek. Jeho mamince zase došel ocet.
DĚDA: K čemu potřebuje tolik octa? Vždyť seš tu každej den.

Zdroje: rationalwiki.org/wiki/Chemtrails, octovani.webnode.cz, karolinaloskotova.blog.cz, orgo-net.blogspot.cz, moje-pravdy.cz, lastura.cz, prvopodstata.blog.cz, veraoveckova.cz

 

14 thoughts on “Octování? To jako vážně někdo okolo sebe rozstřikuje ocet?!

  1. O tomhle jsem už párkrát četla a pořád mě to strašně baví:D Hrozně ráda bych potkala na ulici někoho octujícího:D. A jestli to někdo vymyslel jen ze srandy, tak se teď buď strašně dobře baví, jak se to ujalo, nebo se mlátí do hlavy, že za tohle mu to nestálo:D. Tak jako tak, blbci byli, jsou a budou a někomu se snažit tohle (nebo vlastně jakoukoli konspir. teorii) vymluvit, nemá smysl.

     
    1. Také jsem si myslel, že je to blbost. A abych dokázal, že je, zkusil jsem to. Byl jsem v šoku, když za půl hodiny byla v oblačnosti nade mnou díra a modré nebe. Za další hodinu se rozšiřovala. řekl jsem si náhoda. Zkusím to znovu. A opět stejný výsledek. Dnes už octuji běžně, když už mě štve, že dlouho nebylo jasno. Nevím, jak je možné že to funguje, ale funguje to.

       
  2. :D Tak o chemtrails jsem pochopitelně už slyšel (téma probírané již i v televizi), ale o octování? neznám, slyším poprvé a dobře se bavím. Zvlášť ty citace z webů – ještě jsem se musel vrátit na začátek článku, jestli to nebylo psané prvního dubna.
    Vlastně si teď uvědomuji, že ocet kolem sebe taky čas od času roztřikujeme na podlahu nebo okna, ale v rámci úklidu /věčím v jeho čistící a desinfekční účinky/ :D :D :D

     
  3. Reptiliány také jako první použil spisovatel David Icke jako svůj vlastní nápad, až se to chytlo a teď se dočtete, že jsou „ještěrky“ hmotná realita :) . David Icke jde dohledat, a toto bych tipovala na něco podobného :) .

     
    1. Jenže David Icke rozumí tomu, co říká… ale o tomhle tento web spolu s lidmi, kteří ho čtou, rozhodně není.

       
  4. Píšete hodně velké hovadiny a k tomu ani neumíte myslet. Dnes jsou chemtraily naprosto prokazatelné a diskutované i v německé a švýcarské televizi. Poopravte si svoje vědomosti.
    Martin H.

     
  5. Omylem jsem se ocitla na vašem webu a jediné, co lze na vaše projevy říct, je – to jste takhle protivná od narození anebo se vám to přihodilo postupně?

     
  6. Ještě, že nikdo (zatím) neradí lidem dělat něco mnohem škodlivějšího. Co já vím. Třeba rozlévat kolem sebe v dobré víře benzín…

     
  7. Jenom bych chtěl upozornit, že tento pán není jediný!!!!

    https://ct24.ceskatelevize.cz/nazory/2957954-dluhy-smith-osevani-mraku-ionosfericka-zrcadla-co-kdyz-klima-doplaci-na-pokusy-s

    https://www.youtube.com/watch?v=FNEIQNEosKw&t=62s

    No? Co si myslíte teď? A co jsou ,,klimatické lety,, bundesweru co jsou vidět, ale mají vypnutý odpovídač?? A nejsou… stejně jako svinstva v ,,prachu ze sahary,,… nejsou… chemtrails není…. ha ha ha

     
  8. Tak! Uz vim, proc na me lidi v obchode divne koukaj, nebo zvedaj palce, ze dobry. Ja mam ocet na UKLID! Ale asi si dle Jedovnickeho stylu jdu udelat cepicku z alobalu a tak.

     

Okomentovat